1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Erdoğan Yıldırım'dan Teşekkür
Erdoğan Yıldırım'dan Teşekkür

Erdoğan Yıldırım'dan Teşekkür

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, KAI Tanıtım Günlerine katılan ve destek veren her kese teşekkür etti.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Genel Başkan Yıldırım mesajında: “Bölgemizdeki önemli değerleri Ankara’da ikamet eden hemşehrileriyle buluşturmak, Ankaralılara bölgemizi tanıtmak, bölgemizin değerlerine değer katmak ve bölgemizin dinamiklerinin metropol kentlerde yaygınlaştırılmasını sağlamak için Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu olarak üstlendiğimiz görevi Tanıtım Günleri ile perçinliyoruz. “dedi.

Yıldırım, “14-17 Eylül 2017 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde Kars, Ardahan, Iğdır Valilikleri öncülüğünde düzenlediğimiz 3. KAI Tanıtım Günleri etkinliğimizi başarı ile tamamlanmış bulunmaktayız.

Etkinliğimizin açılışını gerçekleştiren başta UDH Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Hüseyin Yayman olmak üzere Milletvekillerimize, Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Yüksek Yargı Organlarımızın değerli üyelerine, Rektörlerimize, Serhat Kalkınma Ajansı’na, Kars, Ardahan, Iğdır Ankara ve diğer illerimizden katılım sağlayan protokol mensuplarına, vakıf, federasyon ve dernek başkanlarına ve tüm misafirlerimize şahsım ve Federasyon Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim.

Beklenenin çok üstünde ziyaretçiyi ağırladığımız etkinliğimizde Kars Ardahan ve Iğdır doğası, turizmi, sanayisi, tarihi, manevi değeri olan Ebu-l Hasan Harakani, kültürel ve yöresel lezzetleri ile ziyaretçilere tanıtılmış, serhat şehirlerimizi öne çıkartan bütün güzellikler yansıtılmaya çalışılmıştır. Yöresel lezzetleri markalaştırmak, geniş kitlelerce tanınmasını sağlamak ve bölge esnafımıza katkıda bulunmak amacıyla da düzenlenen KAI tanıtım Günleri bu konuda da istediği hedefe ulaşmıştır. Özellikle Kars kaşarı, Ardahan balı, Iğdır elmasının yer aldığı stantlar, Kars’tan getirttiğimiz kazların bulunduğu kafes ve kaşar döner tezgâhı ziyaretçilerimizin ilgi odağı olmuştur.
Bölgemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayan önemli bir adım olan KAI Tanıtım Günlerinin başarıyla gerçekleştirilmesinde özveriyle çalışan ve her türlü katkıyı sağlayan Kars, Ardahan, Iğdır Valiliklerine, Belediyelerine, Üniversitelerine, Kaymakamlıklara, İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerine, İl Özel İdarelerine, İlçe Kaymakamlıklarına, İlçe Belediyelerine, etkinliğimize stantlarıyla katılan Kars Ardahan Iğdır’ın değerli sanayici ve esnaflarına, etkinliğin organizasyonunda görev alan yönetim kurulu üyelerine, dernek başkanlarımıza, dört gün boyunca etkinliğin kamuoyuna duyurulmasını sağlayan basın mensuplarına, etkinliğimiz süresince iç ve dış alanda sazları ve sözleriyle bölgemize ait geleneğimizin unutulmaması için çaba gösteren Âşıklarımıza, sesleriyle ziyaretçilerimize renkli dakikalar yaşatan THM ses sanatçılarımıza, organizasyon firması görevlilerine ve KAI Tanıtım Günleri’ne yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize ve Ankaralılara teşekkür ederim.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.