1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelliler,şehitler için mevlit okuttu
Engelliler,şehitler için mevlit okuttu

Engelliler,şehitler için mevlit okuttu

Geçtiğimiz günlerde Bitlis’te ve Hakkari Çukurca’da düzenlenen terör saldırılarında şehit olanlar için mevlit okutuldu.

A+A-

Kars Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanlığı tarafından, Bitlis’te ve Çukurca’da şehit edilen polis, asker ve sivil vatandaşlar için Evliya Camiinde düzenlenen mevlide çok sayıda vatandaş katıldı.

Duygusal anların yaşandığı mevlit sonrasında vatandaşlar, engellilerin böyle bir programa öncülük etmelerinden dolayı duygulandıklarını belirterek, Kars Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanlığı yetkililerine teşekkür ettiler.

Kars Dolunay Derneği Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak ise, “Son günlerde gelen şehit haberleri tüm ulusumuzu olduğu gibi biz engellileri de derinden yaralamıştır. Gün öfkeyle hareket etme zamanı değil birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek unsurları yaşatma zamanıdır” dedi.

Ocak ayrıca, “Bugün mevlidi şerifimizde bizlere yardımcı olan öğrencilerimizin birçoğu Güney doğu kökenli arkadaşlarımızdır. Buda demektir ki yaşla kuruyu, iyi ile çirkini ayırt etmemiz gerekmektedir. Bu sorun ötekileştirmekle değil, hoşgörü ve sevgi ile sonlanması kaçınılmazdır.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.