1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engeliler için pet şişe topladılar
Engeliler için pet şişe topladılar

Engeliler için pet şişe topladılar

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Dolunay Derneği'nin yürüttüğü bir proje çerçevesinde pet şişe kapaklarını topladı.

A+A-

Birleşik Sakatlar Federasyonu ve İstanbul Ataşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve tüm illerimizde devam ettirilen organizasyon ile yurt dışında geri dönüşümü yapılabilen pet şişe kapakları engelli vatandaşlar için araç umudu oldu.

 

Kampanya kapsamında toplanacak her 1000 kilogram kapak bir engelli aracı demek. 30 Ağustos tarihinde son bulacak kampanya kapsamında ne kadar çok pet şişe kapağı toplanırsa o kadar çok engelli vatandaş araç sahibi olma şansı yakalayacak.

 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; engelli vatandaşların toplumumuzun bir parçası olduğu, ayrıca her insanın bir engelli adayı olduğu, bu nedenle engelli vatandaşlarla ilgili yapılacak her türlü organizasyona yürekten katıldıkları ve kampanyaya daha çok vatandaşlardan duyarlılık bekledikleri belirtildi.

 

Açıklamada ayrıca, “Kampanya kapsamında toplanacak pet şişe kapaklarının Kars Dolunay Deneğine ya da Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bırakılması durumunda daha çok engelli vatandaşımızın araç sahibi olma şansı yakalayacaktır. Kampanyaya destek veren tüm vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” ifadeleri yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum