1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emel Yenigün, Gençler Tarafından 2021 Yılının En Başarılı İş Kadını Seçildi
Emel Yenigün, Gençler Tarafından 2021 Yılının En Başarılı İş Kadını Seçildi

Emel Yenigün, Gençler Tarafından 2021 Yılının En Başarılı İş Kadını Seçildi

Kafkas’ın Kadınları Derneği Genel Başkanı Emel Yenigün, Gençler Tarafından 2021 Yılının En Başarılı İş Kadını Seçildi...

A+A-

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Merkezi tarafından 2021 yılında Türkiye ve KKTC Üniversitelerin de on-line sistemle yapılan araştırma ve anketler sonucunda iş kadını Emel Yenigün en çok oyu alarak gençler tarafından Türkiye’de 2021 yılının en başarılı iş kadını seçildi.

GESKON Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur yapmış olduğu yazılı açıklamasın da ; “Emel Yenigün, gençlerin oyu ile Türkiye’de 2021 yılının en başarılı iş kadını seçilmiştir, kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Murat Uygur, iş kadını Emel Yenigün’ün gençler tarafından 2021 yılının en başarılı iş kadını seçilmesinde Kafkas’ın Kadınları Derneği Başkanı sıfatıyla ; kadınların, çocukların, dezavantajlı vatandaşların yararına çok sayıda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesi, gençlik, sportif ve eğitim faaliyetleri yararına yapılan sosyal sorumluluk projelerine destek ve katkı sağlamasının etkili olduğunu açıkladı.

Emel Yenigün, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük uluslararası ekonomik sivil toplum kuruluşu olma özelliğine sahip genel merkezi Ankara’da olan dünyanın bütün devletlerinde faaliyet gösteren Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Antalya İl Başkanlığı ve Akdeniz Bölge Başkanlığı görevini yürütüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.