1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Elektrik trafosu, kazalara davetiye çıkarıyor
Elektrik trafosu, kazalara davetiye çıkarıyor

Elektrik trafosu, kazalara davetiye çıkarıyor

Kars’ta, araç sürücüleri, görüş mesafesini kısıtlayan elektrik trafosunun kazalara davetiye çıkardığını ve yerinin değiştirilmesini istediler.

A+A-

CEM DAŞDELEN / Kars Medyası

Cumhuriyet Caddesi ile Turan Çelebi Caddesi (Bizmar) kavşağında kaldırım üzerinde yer alan ve bugüne kadar çok sayıda kazanın yaşandığı kavşakta ki elektrik trafosu kavşağa gelen sürücülerin görüş mesafesini kısıtlayarak, kazalara davetiye çıkarıyor.
Trafonun görüş açısını olumsuz yönde kısıtladığına dikkati çeken araç sürücüleri, “Trafiğin yoğun olduğu noktalardan biri olan Cumhuriyet Caddesi ile Turan Çelebi Caddesi (Bizmar) kavşağında kaldırım üzerindeki trafo kavşağa gelen sürücülerin görüş mesafesini kısıtlayarak trafik güvenliği açısından tehlike oluşturuyor. Bu kavşakta çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Her geçen gün Kars’ta araç trafiği artıyor. Bir an önce ilgili kurum tarafından elektrik trafosunun yeri değiştirilmelidir. Görüş mesafesini kısıtlayan elektrik trafosu yüzünden feci kazaların yaşanmasından endişe duyuyoruz. Kimsenin canı yanmadan yetkililerin konuya el atması gerekmektedir” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.