1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eğitim hamlesi…
Eğitim hamlesi…

Eğitim hamlesi…

Kağızman'da birinci öncelikle ele alınan eğitim, ilçede görev yapan kaymakamların özverili çalışmalarıyla her geçen gün daha da iyi bir konuma geliyor.

A+A-

Kaymakam Şuayip Gürsoy, ilçede göreve başladığı günden bu yana özellikle eğitime büyük önem verdi. “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri için son derece modern okullar yaptırdık.” diyen Kaymakam Gürsoy, “Amacımız; çocuklarımız daha sağlıklı okullarda eğitimlerini yapabilmelerini sağlamaktır. Bunda da başarılı olduk. Çünkü çok güzel 4 okul yaptırdık. Bunların açılışlarını yeni eğitim-öğretim yılında yaptık.” şeklinde konuştu.

 

Kağızman’da yapılan okullarda bilgisayar, fotokopi ve her türlü teknolojik desteğinin verildiğini de kaydeden Gürsoy, özellikle son 2 yılda eğitim kalitesinin yükseldiğini, 4 yıllık fakültelere 100’e yakın öğrenci gönderdiklerini ifade etti.

 

Bu yıl yine Kaymakamlık bünyesinde hem SBS hem de ÖSS’ye hazırlık kursu açılacağını, ÖSS kursunun da Kağızman Lisesi’nde hafta sonu öğretmenler eşliğinde verileceğini kaydeden Gürsoy, ilçe halkına da eğitime verdikleri önemden ötürü teşekkür etti.

 

Vatandaşlarda Kaymakam Gürsoy’a teşekkür ederek, “Kaymakamımız, ilçemize geldiği günden bu güne kadar birçok hizmete imza attı. Fakir insanları yalnız bırakmadı. Fakirlerin dert babası oldu. Bahçecilik sektöründe olsun başka konularda olsun sayamayacağımız birçok hizmeti bizler için başardı. Biz belki Kaymakamımızın bizlere yaptığı yenilikler karşısında sadece teşekkür edebiliyoruz ama dualarımız onunla.” dediler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.