1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ebubekir Keleş, Yeninden Diyanet-Sen Başkanı
Ebubekir Keleş, Yeninden Diyanet-Sen Başkanı

Ebubekir Keleş, Yeninden Diyanet-Sen Başkanı

Ebubekir Keleş, yeninden Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı seçildi

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Diyanet-Sen Kars Şubesi Birinci Olağan Genel Kurulunu yoğun bir katılımda gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan seçimde Ebubekir Keleş Diyanet-Sen Kars Şube Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

İlim Yayma Cemiyetinin Kars Şubesinde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Ak Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacıbey Özkan, Osman Aydın, Hacı Bayram Gür, Diyanet-Sen Erzurum, Ardahan ve Iğdır Yönetimleri ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların Şube Başkanları katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Tahmini bütçe tasarısı görüşüldü. Zorunlu organlar seçildi. Dilek ve temennilerde bulundu ve seçilere geçildi.

Diyanet-Sen Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş’in açılış konuşması ile başlayan programda ayrıca AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacıbey Özkan, Osman Aydın, Hacı Bayram Gür ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların Şube Başkanları adına Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Yazıcı birer selamlama konuşması yaptı.

Tek liste ile yapılan seçimde Ebubekir Keleş Diyanet-Sen Kars Şube Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.