1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı
Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı

Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyinin tarafından düzenlenen Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı.

A+A-

Orman Genel Müdürlüğünde düzenlenen organizasyona Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Kars Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül, oda başkanları ve davetliler katıldı.

Organizasyonda açılış konuşmaları sonrasında yerli ve milli Covid-19 aşısı Türkovac'ın mucidi Veteriner Hekim Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de stratejik öneme sahip yerli beşeri ve veteriner aşı üretimi çalışmaları konusunda bilgilendirme sunumu yaptı.

Ödül yaptığı açıklamada, “Mesleki dayanışmamızı güçlendirmemize vesile olan bu güzel organizasyon için Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Sayın Ali Eroğlu olmak üzere emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.” dedi. 

dunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(1).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(2).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(3).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(4).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(5).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(6).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(7).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(8).jpgdunya-veteriner-hekimler-gunu-kutlandi-(9).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.