1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DP’den Ak Parti’ye Katılım
DP’den Ak Parti’ye Katılım

DP’den Ak Parti’ye Katılım

Demokrat Parti (DP) İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Aslan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’ye katıldı.

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen tören de konuşan eski DP’li İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Aslan, AK Parti’ye geçmesinde en büyük etkenin AK Parti’nin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile Türkiye’nin önünü açması olduğunu söyledi.

 

İl Genel Meclisi Fuat Aslan; “AK Parti, 9 yıllık iktidar döneminde Türkiye için çok başarılı işler yapmıştır. AK parti Türkiye’nin önünü açtığı gibi, Türkiye’nin dünya çapında büyük ülke olması için büyük katkılarda bulunmuştur” dedi.

 

İl Genel Meclisi Üyesi Fuat Aslan, referandumda Akyaka’da ‘evet’ çıkması için özveriyle çalışacağını ifade etti.

 

Aslan; “Bu referandum konusunda da anayasa mahkemesinin, anayasanın maddelerinin değişmesi için AK Parti’nin yaptığını destekliyoruz. Ve Türkiye’nin önünü açacağını 1980 anayasasının, 30 yıldan sonra bu anayasanın değişmesinin Türkiye’ye ileride çok büyük faydaları olacağı düşüncesiyim. Bundan dolayı da AK Parti’yi destekliyorum ve oyumunda ‘evet’ olacağını söylüyorum” diye konuştu.

 

DP’li İl Genel Meclisi Üyesi’nin partilerine geçmesinden mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu; “Fuat Aslan bey tanıdığımız, önceden yaptığı işleri takip ettiğimiz bir arkadaşımız. Akyaka’ya, Akyaka halkına çok büyük katkıları olduğuna inandığımız bir arkadaşımız. AK Parti’nin temel felsefelerini benimseyen, temel düşüncelerini benimseyen, bu doğrultuda düşünceleri olan bir arkadaşımız. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Bize geçme iradesi vardı. Bizde kendisini partimizde görmek istiyorduk tabi iradeler karşılıklı bir raya gelince böyle bir sonuç ortaya çıktı. Bu katılımdan sonra kendilerinin bize ‘evet’ anlamında da büyük destekleri olacaktır. Ben hayırlı uğurlu olmasını diliyor” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Kars İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen törende taraflar el sıkışarak birlik, beraberlik mesajları verdiler.

 

Taraflar Başbakan Recep Tayyib Erdoğan’ın resmi önünde basın mensuplarına poz verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.