1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Digor’da altyapı çalışması
Digor’da altyapı çalışması

Digor’da altyapı çalışması

Kars’ın Digor İlçesi’nde yarım asırlık alt yapı problemi tam hızıyla çözüme ulaşıyor.

A+A-

Digor Belediye Başkanlığı’nca ilçenin yarım asırdan beri kambura dönmüş kanalizasyon şebekesinin yapımı çalışmalarına hızla devam ediliyor.

Digor Belediye Başkanı Muzaffer Kutay, seçim sürecinde meydanlarda verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Kutay; işin tamamlanma süresinin 635 iş gün olduğunu ve şu ana kadar kısa zamanda işin yüzde 30’luk kısmının tamamlandığını açıkladı.

Alt yapı çalışmalarının start aldığı 15 Mayıs 2012 tarihinde yaptığı konuşmasında Digor İlçesi’nin bütün sorunlarını çözdükleri belirtmiş bundan böylede ilçenin alt yapı sorunlarını çözeceğini ifade etmişti.

Bugün ilçe merkezine bakıldığın da adeta bir şantiye havası esmekte. Her geçen gün daha çok işin tamamlanmasının altına imzasını atan Digor Belediye Başkanı Av. Muzaffer Kutay ne söz verdiyseler hepsini tek tek zamanında yapacaklarını da sözlerine ekledi.

BDP’li Başkan Kutay, Digor ilçesinde ayrıca yeni şehircilik alanları oluşturmak ve mevcut alanların albenisini artırmak üzere çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Serhat TV’den Bülent Ertaş’ın haberine göre, Başkan Kutay, ilçe trafiğini büyük ölçüde rahatlatmak için proje çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü, planlanan yeni projelerle de ilçede modern yapıların her geçen gün daha önem arz edeceğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.