1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Danışmanlar Çiftçiye güven veriyor
Danışmanlar Çiftçiye güven veriyor

Danışmanlar Çiftçiye güven veriyor

Kars Valisi Ahmet Kara, 105 tarım danışmanının aylardır kırsal alanda süren çalışmalarında köylüye güven verdiklerini söyledi.

A+A-

Vali Kara, “105 tarım danışmanımız şu anda köylerde. Ziraat mühendislerimiz veya Veteriner Hekimlerimizden oluşan tarım danışmanlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu danışmanlarımızdan da yararlanılması gerekir. Ayrıca İl Tarım Müdürlümüz, İlçe Tarım teşkilatlarımız her zaman vatandaşımızın emrinde ve hizmetindeler. Her türlü hizmetlerinde köylülerimize yardımcı olacaklardır. Mutlaka onlara gerekli bilgiyi ve danışmanlığı yapacaklardır. Kırsal Kalkınma teşkilatımız yine aynı şekilde projeleri destekliyorlar. Onlarda orada yine hizmet verecekler. Kalkınma Ajansımızın da yine 30 tane uzmanı var. Onlarda özellikle bizim İlimizde halkımıza yardımcı olacaklardır.” dedi.

 

Kars’ın kalkındıracak hayvancılık ve turizm alanlarına ağırlık verdiklerini de vurgulayan Vali Kara, “Eğer vatandaşlar ileride imkanlarını iyi kullanırlarsa kentimizde sebzecilikte de olabilir. Onun için bu alanlarda çok duyarlı olması lazım. Karslılar’ın bu konularda gelip bizi rahatsız etmeleri lazım. Tarım Müdürlüğünden devamlı bilgi almaları lazım. Bunu kendileri talep ettikleri takdirde bizim görevlilerimiz her alanda kendilerine yardımcı olacaklardır.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.