1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çözüm İsteyen Vali
Çözüm İsteyen Vali

Çözüm İsteyen Vali

Vali Ahmet Kara'nın koltuğuna oturan minik öğrenci, kurum amirlerine Kars'ın sorunlarının çözüme kavuşturulması için talimat verdi.

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Vali Kara'nın koltuğuna oturan Mihralibey İlköğretim Okulu öğrencisi Ülkü İlgar, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u arayarak, Mihralibey İlköğretim Okulu yanındaki harabe binaların kaldırılmasını istedi.

 

Kars'ta trafik sıkıntısına dikkat çeken Ülkü İlgar, havaalanı yolu üzerinde bulunan Mihralibey İlköğretim Okulu öğrencilerinin karşıdan karşıya geçmelerindeki sıkıntıları dile getirdi.

 

Ülkü Ilgar, "Daha önce bu caddede bir üst geçit vardı. Bu geçit kaldırıldı. Burada trafik ışıkları da yok. Öğrenciler karşıdan karşıya geçerken çok sıkıntı çekiyorlar. Mihralibey İlköğretim Okulu'nun olduğu kavşağa alt veya üst geçit yapılması ve trafik ışıkları konulması gerekiyor" dedi.


Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'i de arayarak Mihralibey İlköğretim Okulu'nun bulunduğu kavşağa trafik polisi koymasını isteyen Ülkü İlgar, yanında oturan Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş'a okullarındaki kırık sıraların değiştirmesini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler