1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çorap içerisinde silah sevkiyatı
Çorap içerisinde silah sevkiyatı

Çorap içerisinde silah sevkiyatı

Kars’ta silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda polis ekipleri silahları çorapların içerisinde buldu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

İzmir’den Kars’a gelen bir otobüsün bagajında bulunan kolinin içerisinden ruhsatsız tabanca çıktı. Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yol kontrolünde yaptığı çalışmada İzmir’den Kars’a gelen bir otobüsü durdurdu. Otobüste arama yapan ekipler, emanet alınan ve alıcısının henüz belli olmadığı bir kolide arama yaptı. Kıyafet bulunan kolinin içerisindeki çoraplara saklanmış 5 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet şarjör bulunmasının üzerine soruşturma başlattı.

İzmir polisiyle ortak bir çalışma yapan Kars Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kıyafet dolu koliyi otobüsle gönderen M.T.'yi 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçu kapsamında silah ticareti yaptığı gerekçesiyle İzmir’deki adresinde yakalayarak gözaltına aldı.

M.T., çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

corap-icerisinde-silah-sevkiyati-1.jpgcorap-icerisinde-silah-sevkiyati-2.jpgcorap-icerisinde-silah-sevkiyati-3.jpgcorap-icerisinde-silah-sevkiyati-4.jpgcorap-icerisinde-silah-sevkiyati-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.