1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP’de sürpriz gelişme
CHP’de sürpriz gelişme

CHP’de sürpriz gelişme

20 – 21. dönem Kars Milletvekili Çetin Bilgir CHP Kars  il Başkanlığı için  uzlaşma adayı mı? 

A+A-

Adaylığı ile ilgili beklentilerin yükselmesi üzerine sosyal medyada ‘Zorunlu açıklama’ başlığı ile bir açıklama yapan Çetin Bilgir birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  İl başkanlığını milletvekili ya da belediye Başkan adaylığı için değil,   partisini iktidar yapacak örgütlenmeye talipli olduğunu belirterek, milletvekili adayı olmayacağı mesajını verdi.
1995-1999 ve 1999-2002 tarihlerinde 20 – 21. dönem milletvekilliği görevi sonrasında Kars’ı terk etmeyen Bilgir birikimlerini Kars’a yatırıma dönüştürerek örnek bir davranış sergilemişti. Görevi süresince Kars için önemli projelere imza atıp Milletvekilliği görevi sonrasında da Kars’ın sorunlarıyla yakinen ilgilenen Bilgir sosyal medya hesabı üzerinden " zorunlu açıklama " başlıklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
“(Zorunlu acıklama)
Son günlerde gündeme erken düşen Kars İl Başkanlığı konusunda görüşler ve tartışmalar yaşanmaktadır. 
Bu doğal bir durumdur. 
Ancak birlik beraberliğimizi bozmadan; şunu unutmamamız gereklidir; ismi İl Başkanlığı ıcın gecen (şahsım dahil) son tahlilde, hepimiz Genel Başkanımız ve örgütümüzün emrinde olmalıyız. 
Olduk, olacagız da...!
Genel Başkan ve örgütümüz bir ismi belirler; hepimiz O'nun etrafında birlik oluruz. Milletvekilliği, Baro Başkanlığı da yapmıs bır hemşehriniz olarak ; şahsen tek beklentim, CHP iktidarı için , 2023 secımlerıne aktif katkı sunmaktır.
Bu çerçevede, Partimin, Örgütün ve Şehrimizin vereceği her göreve hazırım. 
Kamuoyuna saygıyla duyururum. “

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.