1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP adayları esnaf ziyaretinde
CHP adayları esnaf ziyaretinde

CHP adayları esnaf ziyaretinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları, köy ve ilçe ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerinde de bulunuyorlar.

A+A-

CHP Adayları Naif Alibeyoğlu, Cengiz Daşdemir ve Safer Özdemir, ziyaretlerinde bir yandan projelerini anlatıyor diğer yandan da esnafın istek ve taleplerini dinliyorlar.

CHP Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Naif Alibeyoğlu, CHP iktidarının 12 Haziran’da “Merhaba” diyeceğini söyleyerek, şu anda Türkiye’de yapılan anketler ve izlenimlerin iktidar yolunu gösterdiğini belirtti. Kars’ta da yaptıkları gezi ve ziyaretlerde halkın CHP iktidarına susadığını gördüklerini kaydeden Alibeyoğlu, “Bizler emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu seçimler bilindiği gibi son derece önemlidir. 2 dönemdir Türkiye’de işsizliği körükleyen bir AKP iktidarını görmekteyiz. Köylü tarlasını bırakıp göç eder duruma gelmiştir. Köyler işsizlik ve aşsızlıkla boşalıyor ve ülke ekonomisini daha da dibe vuruyor. Halkın gözü şatafatlarla boyanıyor ve adeta işsizliği çözmüşler gibi bir izlenim veriyorlar. Oysa kırsala indiğinizde, köylüyü ziyaret ettiğinizde, hatta köylere şöyle baktığınızda vatandaşların ne kadar da mağdur olduklarını rahatlıkla görebilirsiniz.” dedi.

Köyleri ziyaret ettiklerinde bir çok şikayetle karşılaştıklarının da altını çizen Alibeyoğlu, “AKP’nin 2 dönemlik iktidarında köylüler bırakın ekonomisizliği, vekillerin köylerinin yolunu bile unuttuklarını ve kendilerine bile ulaşamadıklarını söyleyip bize şikayet ediyorlar. Oysa bir vekil, oy aldığının ayağına gitmeli ve asla irtibatı kesmemelidir. Bizler bu yola vekilliği saltanat olarak görmek ve yaşamak için değil, hizmetkar olmak için girdik. Bizler vatandaşlarımızın hizmetinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şu asla unutulmamalıdır ki basit söylemler ve vaatlerle sizlerin karşınızda değiliz. Bizler yapamayacağımız işlere yönelmek içinde bu yola girmedik. Göreceksiniz, meclise girdiğimiz andan itibaren en kısa sürede kalıcı sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz. Sizleri asla unutmayacak ve irtibatımızı kesmeyeceğiz. Kars’ın tarihi dokusu, tarım arazileri, yaz ve kış turizmi gibi daha saymakla bitmeyecek değerleri vardır. Bizler bu değerlerin hepsini hayata geçirecek ve ilimiz ve ülkemiz ekonomisine kazandıracağız.” diye konuştu.

Alibeyoğlu ayrıca, “Görünen köy kılavuz istemez” diyerek, “Kentin geri gidişi buna en güzel örnektir. Bunu uzaklarda aramaya gerek yoktur. Halen köy yolları asfalt değil, halen yollar bozuk ve ulaşım aksamaktadır. Köylümüz tarlasını ekemiyor ve gelir elde edemiyor.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.