1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Adaylar Sanayi esnafını ziyaret etti
Adaylar Sanayi esnafını ziyaret etti

Adaylar Sanayi esnafını ziyaret etti

AK Parti Kars Milletvekili Adayları, Küçük Sanayi Sitesi esnafının ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Adayları DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Av. Suat Doğan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve AK Partili yöneticiler ile birlikte ziyaret ettikleri Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafların yoğun ilgisi ile karşılandılar.

SANAYİ SİTESİNİN BAŞLICA SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Sanayi Sitesinin sorunlarını bildiklerini ifade eden AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, öncelikli işlerinin başında sanayi esnafının sorunlarını çözmek geldiğini söyledi.

Arslan, “Sanayi Sitesinde bazı sıkıntıların olduğu. Bunları arkadaşlarımız bizlere aktarmıştı. Bizde bu sorunları birinci ağızdan dinlemek için sanayi sitesine geldik. Sağ olsun arkadaşlarımız bizlere yoğun ilgi gösterdiler.” dedi.  

Küçük Sanayi Sitesinin başlıca sorunlarının çözümü için gereken her şeyin yapılacağı sözünü de veren AK parti Adayları, “Orta ve küçük ölçekli sanayi kuruluşları bizim için önemlidir. AK Parti iktidarı döneminde orta ve küçük ölçekli sanayilerin gelişmesi ve kapasite artırması amacıyla kredi desteği sağlanmıştır. Kars’ta kurulan KOSGEB’in iş geliştirme ve finansal destek yönünde Kars’taki orta ve küçük ölçekli sanayinin gelişmesi ve istihdam yaratılması noktasında çalışmalar sürdürülmektedir. Sanayinin gelişmesi ve büyümesi yönünde hemşehrilerimiz getirecekleri projelere her türlü desteği sağlayarak katkı sunacağız.” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.