1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cezo Baba Ankara'dan Aday
Cezo Baba Ankaradan Aday

Cezo Baba Ankara'dan Aday

Kars dışında yaşayan ve uzun yıllardır Kars’a bile uğramayan onlarca Karslının Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için sıraya girdiği bir dönemde Cezair Abadan’ın, 380 bin Karslının yaşadığı Ankara’dan milletvekili aday adayı oldu.

A+A-

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Hemşerimiz Cezair Abadan, 12 Haziran 2011 seçimlerinde CHP’den Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti.

Hemşerilerimiz ve tüm TKİ mensupları tarafından “CEZO BABA” olarak tanınan Cezair Abadan’ın en bilinen özelliği makam kapısının her zaman herkese açık olması ve siyaset ve insan ayrımı yapmaksızın tüm Karslılara yıllardır yardım elini uzatmasıdır.

Kars dışında yaşayan ve uzun yıllardır Kars’a bile uğramayan onlarca Karslının Kars’tan milletvekili aday adayı olmak için sıraya girdiği bir dönemde  Cezair Abadan’ın, 380 bin Karslının yaşadığı Ankara’dan milletvekili aday adayı olmaya karar vermesi Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz arasında heyecan ve memnuniyetle karşılandı.

Uzun yıllardan beri Ankara Kars Vakfı Yönetiminde de bulunan Cezair Abadan’a Hüryurt Gazetesi ve www.gazetekars.com ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.