1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çalkın’dan Atalay'a Teşekkür
Çalkın’dan Atalaya Teşekkür

Çalkın’dan Atalay'a Teşekkür

Çalkın’dan Başbakan Yardımcısı Atalay’a teşekkür...

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar birliği (TOBB) Genç Girişimciler Komitesi (GGK) Başkanı Kars ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Adem Çalkın, çözüm süreci kapsamında geçtiğimiz günlerde Kars’a gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a, STK’LARA verdiği önem ve Kars sorunlarına yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti.

Çalkın, KHA’ya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz hafta sonu çözüm süreci hakkında bir dizi temaslarda bulunan Sayın Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın STK’lara vermiş olduğu değer ve Kars’ın sorunlarıyla yakinen ilgilenmesi takdire şayandır. Umuyorum ki kendisine iletilen her konu karşılık bulacaktır.

STK’larla yapılan kahvaltıda çözüm süreci değerlendirildi. Her türlü görüş ifade edildi. Genel itibariyle Kars’ın birlik, beraberliğinden ve bu sürecin hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu. Kars Genç Girişimciler Komitesi’ni temsilen katıldığım bu toplantıdan oldukça istifade ettim. Ayrıca, Sayan Atalay’ın sıcak yaklaşımı, Kars’ın sorunlarına titizlikle yaklaşmasını da çok olumlu buldum.

5084 ile ilgili sıkıntılarımızı da paylaştığım bu toplantıda 5084 ile ilgili bir çalışmanın olduğunu ve yakında yayınlanacağı müjdesini de Sayın Atalay bize bildirdi. Bölgemizi ve Karslı işadamlarını da yakından ilgilendiren bu gelişme bizi mutlu etmiştir. Başta Sayın Başbakan Yardımcımız olmak üzere toplantıya ev sahipliği yapan Sayın Valimize, Milletvekillerimize ve AK Parti İl başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.