1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çalışmalar devam ediyor
Çalışmalar devam ediyor

Çalışmalar devam ediyor

Kars Belediye Başkanlığı’nca 2011 Haziran ayında başlatılan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları soğuk havaya rağmen hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Başkan Bozkuş, Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt, kaldırım, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarını yerinde görerek ilgili firmanın etüt ve proje müdürü Abbas Gürün ve Belediye Teknik Başkan Yardımcısı Zafer Arslanoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, soğuk havaya rağmen asfalt çalışmalarının gece geç saatlere kadar devam ettiğini belirtti.

Hedeflerinin kar yağmadan caddelerinin asfaltının tamamlanması olduğunu belirten Başkan Nevzat Bozkuş, yapılan çalışmalarının vatandaşlarının yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Bozkuş; “Belediye olarak Kars’ta önemli işler yaptık. 30 yıldır el vurulmayan ve cesaret ederek hiç kimsenin girmediği alt yapıyı değiştirdik. Biz gerçekten Kars’ta çok şey yaptık. Bunu çıplak gözle görmek mümkün. Amacımız vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini vermek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

SOĞUĞA RAĞMEN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kars’ta gece eksilere düşen soğuk havaya rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Bozkuş; “Asfalt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Olumsuz hava şartlarına rağmen ilgili firma çalışanları öz verili bir şekilde gece geç saatlere kadar devam ediyor. Hedefimiz kar yere düşene kadar belirttiğimiz caddelerinin asfaltı tamamlamak. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Soğuğa rağmen çalışıyoruz” diye konuştu.

YAPILAN KALDIRIM VE ASFALT VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Yıllardan beri mahallelerine çivi çakılmadığını vurgulayan mahalle sakinleri Başkan Bozkuş’a Kars’a yaptığı kalıcı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Bozkuş şunları söyledi: “Vatandaşların yapılan hizmetlerden dolayı yüzlerinin gülmesi bizleri daha da hırslandırdı. Biz vatandaşlarımızın çamura batmadan evlerine ve işlerine gidip-gelmeleri için çalışıyoruz. Vatandaşlar yapılan çalışmaları görüyor. Evlerinin önüne kadar hatta basamaklarına kadar yapıyoruz. Biz her zaman dediğim gibi kalıcı hizmetler yapmaya geldik. Yaptığımız işler kalıcı olmalıdır. Bunun için çalışıyoruz. Belediye’nin ve Karslıların çar-çur edecek, çöpe atacak parası yoktur.”

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden Bozkuş, yapılan çalışmalara vatandaşlarında sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Yolları ve kaldırımları yapılan vatandaşlar 30 yıl aradan sonra ayaklarına kadar gelen hizmetlerin mutluluğunu yaşıyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.