1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Buzdolapları artık işe yaramıyor
Buzdolapları artık işe yaramıyor

Buzdolapları artık işe yaramıyor

Selim ilçesine bağlı Gürbüzler köy grubundaki köylerde yaşayan vatandaşlar, elektrik çalışması nedeniyle zor günler geçiriyor.

A+A-

Çalışma nedeniyle sık sık elektriklerin kesildiği 6 köyde vatandaşlar, buzdolabındaki yiyeceklerin bozulmasından şikâyetçi.

 

Selim’in Gürbüzler köy grubundaki Katranlı, Bölükbaş, Laloğlu, Kamışlı, Çıplaklı ve Gürbüzler köylerinde, mütteahhitler tarafından yürütülen elektrik çalışması nedeniyle elektrikler sık sık kesiliyor.

 

Sıkça yaşanan kısa süreli elektrik kesintileri ve voltaj düşüklüğü nedeniyle birçok elektronik eşya bozulurken, son bir haftadır 08.00 ile 19.00 saatleri arasında elektrik verilmemesi nedeniyle köylü vatandaşların buzdolabındaki yiyecekleri bozularak tüketilemez hale geldi. On bir ayın sultanı Ramazan’da adeta işkence çektiklerini belirten köylü vatandaşlar, Selim ilçe Aras EDAŞ yetkililerinden çalışmaların belirli saatlerde yapılmasını istediklerini ama hakarete uğradıklarını iddia ettiler.

 

Elektrik kesintilerinin süreceğini ifade eden yetkililerin kendilerini güç kaynağı almaya yönlendirdiğini ileri süren köylü vatandaşlar, kesintinin nedenini ve ne zaman elektrik verileceğini öğrenmek için aradıkları telefon numarasının sürekli meşgul olduğunu kaydettiler.

 

Öte yandan Selim Aras EDAŞ yetkilileri, kuşların kabloların üzerine konup kalkmaları sırasında kanatlarının kablolara değmesi nedeniyle elektrik kesintisi yaşandığını söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.