1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Büyük Kale Otel EMİTT 2011'de
Büyük Kale Otel EMİTT 2011de

Büyük Kale Otel EMİTT 2011'de

İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Tuyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek EMİTT 2011, 15. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm, Seyahat Fuarı’nda Kars Büyük Kale Otel yerini aldı.

A+A-

Büyük Kale Otel (Grand Castle) Genel Müdürü Hasan H. Akdaş, Kars’ı ve otelimizi EMİTT 2011 Fuarı’nda en yüksek seviyede tanıtacağız, dedi. 

Kars’ı ve Büyük Kale Hotel’i anlatan on çeşit tanıtım broşürü ve çeşitli eşantiyonlarla tanıtım yapacak olan Akdaş, ülkemizdeki bütün Karslıları da EMİTT Fuarı’na davet etti. 

Bu yıl hemşehri turizmini de canlandırmayı planladıklarını söyleyen Hasan H. Akdaş: “Kars'ın lokomotif sektörlerinin başında turizm gelmektedir. Biz de Büyük Kale Otel olarak çalışan personelimizin yüzde doksanını hemşehrilerimizden seçtik. Profesyonel çalışanlarımız, geniş hizmet yelpazemiz ve Büyük Kale’ye özgü benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veriyoruz. Büyük Kale, kısa bir süre önce açılmasına rağmen dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen misafirlerini ve bürokrasiyi "Kars Misafirperverliği" ile ağırlıyor” dedi. 

Büyük Kale Otel, Kars otelciliğindeki liderlik vasfını, birbirinden farklı hizmetleri ile de Kars'ın turizme açılmasına öncülük ediyor. 

Yaz turizminde Kars'ın doğa harikası güzelliklerini gözler önüne seren Büyük Kale Otel, kış turizmi konusunda da servis imkânlarıyla yerli ve yabancı pek çok kış sporları tutkununu Kars'ta ağırlayarak, Kars ekonomisine de katkıda bulunuyor.  

Kalite standartları başta olmak üzere tüm hazırlıklarını profesyonel bir zihniyet ile sürdüklerini vurgulayan Büyük Kale Otel Genel Müdürü Hasan H. Akdaş, Kars'ta otelcilik sektörüne yeni bir boyut kazandırdı. 

Büyük Kale Otel’in merkezi konumu, lüks ve donanımlı odaları ile şehrin doğal güzellikleriyle bezenmiş ortamında rahat ve ihtiyaçlarınıza cevap veren bir konaklama için aradığınız her şeyi sunuyor. 

Büyük Kale Otel, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlandırmak adına farklı programlar da düzenliyor.

buyuk-kale.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum