1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bu dizi çok konuşulacak
Bu dizi çok konuşulacak

Bu dizi çok konuşulacak

Kars'ta çekimleri sona eren ve Ankara'da devam edecek olan ‘Hıyanet Sarmalı’ dizisinin yapımcısı Mustafa Kartal, bu dizinin çok konuşulacağını söyledi.

A+A-

1980’lerin Anadolu’sunda mutlu bir aile olan Günyol ailesinin, darbeden yeni çıkmış, her kurumu yozlaşmış ve geçim şartları zorlaşmış 80’ler Türkiye’sini ekranlara taşıyacak olan dizi, Ekim'de yayına girecek.

Dizi yapımcısı Mustafa Kartal, dizide; 1980 döneminden yoksul, fakat birbirlerine sımsıkı şekilde bağlı oluşlarıyla ailenin ekranlarda dikkat çekeceğini, hikayenin sadece bir dönemi aydınlatan basit bir anlatı olmadığı, Anadolu’nun, Türkiye’nin ve insanlığın kendisiyle yaşadığı destansı bir hesaplaşması olacağı ifade etti.

Yönetmen Taner Tunç ise 'Hıyanet Sarmalı' dizisinin tanıtım fragmanlarının dönmeye başladığını hatırlatarak, “İçine hepimizi alarak dönüyor. Biz hep durup seyrettik ama onlar bu sarmalı çözmeye geliyor. Ferhat, Ayaz ve Beyaz, ailemizin 3 verdi.” dedi.

Dizi hikâyesinin Kars’ta başladığını da aktaran Tunç, şu ipuçlarını verdi: “Anadolu’nun mertliğini üstünde taşıyan baba Hamza’nın, anneleri Şirin, ailenin en büyük çocuğu Ferhat, haşarı ve hayatının baharındaki Ayaz ve dünyalar şirini cimcime Beyaz’ın yoksul ama bir arada oldukları mutlu yuvalarının işleniyor. Fakat bu mutluluk uzun sürmeyecektir. O güzel ailenin yolu bir gün Binbaşı Kılıç’la kesişecek ve bambaşka bir dünyayı tadacaklar. Kılıç, hırsları uğruna yaşayan, yükselmek için her şeyi yapabilecek bir subaydır. Bunun için gözünü karartmış, en sevdiklerini bile ateşe atmaktan çekinmemektedir. Ve yükselmek uğrunda attığı o adımlardan biri, bir gün Günyol ailesinin üstüne basıp paramparça etmekten geçmektedir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.