1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BTK’nın önemini masaya yatırıyor
BTK’nın önemini masaya yatırıyor

BTK’nın önemini masaya yatırıyor

Serhat Kalkınma Ajansı ve Kafkas Üniversitesi’nin düzenlediği “Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi ve TRA2 Bölgesi Açısından Önemi” adlı panel, 6 Haziran 2011 Pazartesi saat: 14.00’de Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

A+A-

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak olan programda SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Proje Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şaban Maraşlı, tensipleri halinde Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov ve Kars Valisi Ahmet Kara birer konuşma yapacaklar.

Konuşmalardan sonra oturumlara geçilecek.

“Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi ve Lojistik” konu başlıklı birinci oturumun başkanlığını Atatürk Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerem Karabulut yapacak.

Oturumda konuşmacılar, Ulaştırma Bakanlığı DLH Genel Müdür yardımcısı N. Ahmet Kuşhanoğlu “Bakü-Tiflis-Kars İpek Demiryolu Projesi”, Ekol Lojistik Güney Marmara Bölge Müdürü Tülay Gül “Dünyada ve Türkiye’de Lojistik”, SERKA Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Tutar “Küreselleşme Sürecinin Serhat Bölgesinde Ortaya Çıkardığı Fırsat: Lojistik Vadisi”, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Genel Sekreteri Hacer Uyarlar da “İntermodal Taşımacılık Sistemlerinin Genel Durumu ve Kafkaslar Bağlamında Geleceği” konularında birer konuşma yapacaklar.

“Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesinin Ekonomik Etkileri” konu başlıklı ikinci oturumun başkanlığını ise Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Kapu yapacak.

Konuşmacılar; Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerem Karabulut “Bakü – Tiflis – Kars Demiryolu Projesinin Bölge Ekonomisi Üzerindeki Etkileri”,

KAÜ İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Yüce “Lojistik Merkez Köyün Sürdürülebilir Etkin Yönetiminde Stratejik Paydaş Yönetimi”, KAÜ İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem Karakaş ise “Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Arasındaki Dış Ticaretin Artırılmasında Demiryolu Projesinin Potansiyel Etkileri” konularında bilgilerini paylaşacaklar.

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) ve Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) ortaklaşa düzenleyeceği panel, DSİ Konferans Salonu’nda 6 Haziran Pazartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.