1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arpaçay YİBO’da İngilizce Gecesi
Arpaçay YİBO’da İngilizce Gecesi

Arpaçay YİBO’da İngilizce Gecesi

Kars Arpaçay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) geçen yıl ilki düzenlenen İngilizce Gecesi ve Yılsonu Sergisi’nin ikincisi renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Arpaçay Kaymakamı Fatih Acar, daire amirleri, öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı etkinlik, YİBO salonunda yapıldı.

YİBO Yöresel Sanatlar Öğretmeni İlhami Diksoy ve Teknolojisi Tasarım Öğretmeni Engin Altundaşlar’ın organize ettiği öğrenci çalışmalarının sergisinin açılışını Milli Eğitim Müdürü Akın Oktay yaptı. Müdür Baş Yardımcısı Zarit Terzi’nin de eşlik ettiği davetliler sergiyi gezdiler ardından da müdürlükçe verilen kokteyle katıldılar.

Okulun İngilizce öğretmenleri Yavuz Aktemur ve Pelin Üngün başta olmak üzere tüm öğretmenlerin ortaklaşa çalışmalarının ürünü olan ve renkli dakikalarının yaşandığı İngilizce şarkılar ve İngilizce tiyatro ise büyük beğeni topladı.

Okul yönetimi, Arpaçay YİBO’da mezun olan her öğrencinin büyük bir donanımla bir sonraki eğitim-öğrenim hayatlarına titizlikle hazırlanmalarının sağlandığını belirttiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.