1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Branş Kursları Kayıtları Başladı
Branş Kursları Kayıtları Başladı

Branş Kursları Kayıtları Başladı

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, branş kurslarının açılışı 29 Haziran 2010’da yapılacağı duyuruldu.

A+A-

Açıklamada, “Çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirilmelerini sağlamak, içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, vatanını ve milletini seven, ruh ve beden sağlığı yerinde olan, sportmen bir nesil yetiştirmek için çabalarımız sürmekte. 81 İl Merkezi ve ilçelerimizde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri bu yıl da 05-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençlerimizin katılacağı çeşitli branşlardaki kurslarımızın kayıtları başlamıştır. 29 Haziran 2010 tarihinde kursumuzun açılışı törenlerle yapılacaktır.” denildi.

 

Açıklamada ayrıca, “Güreş Federasyonu Başkanlığımızın 2010 yılı faaliyet programında yer alan İl Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Sporcu Eğitim Merkezine 2010-2011 eğitim ve öğretim yılı için alınacak Güreş branşı sporcu öğrencilerin 2. aşama seçme sınavı 02-06 Haziran 2010 tarihleri arasında Erzurum İlinde yapılmaktadır. Söz konusu seçmelere 1 İdareci, 1 Antrenör ve 18 Sporcu olmak üzere toplam 20 kişilik kafile katılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.