1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bir Okul Değişir Türkiye Gelişir
Bir Okul Değişir Türkiye Gelişir

Bir Okul Değişir Türkiye Gelişir

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Arpaçay İlçesi Meydancık Köyü Şehit Alican Gökçay İlköğretim Okulu’na iyileştirme projesi kapsamında bir dizi katkıda bulundular.

A+A-

Öğrenciler; Murat Yılmaz, Uğur Polat, Ümit Öztürk, Burak Şahin Demir ve Seyfullah Yılmaz Sosyal Proje Geliştirme dersi kapsamında ders öğretmeni Dr. Yaşar Kop önderliğinde Arpaçay İlçesi Meydancık Köyü Şehit Alican Gökçay İlköğretim Okulu’nu iyileştirme projesi yaptılar.

 

Muhabbet Proje Grubu öğrencileri bu proje kapsamında okul öğrencilerine kırtasiye malzemeleri, okul sıraları ve tahtasının yenilenmesi, okulun boyanması, kütüphane, bahçe ile ilgili çevre düzenlemesi ve fidan dikimi, okul avlusuna beton dökülmesi ve Atatürk büstü yerleştirilmesi gibi faaliyetlerde bulundular.

 

Okul öğrencilerine kitap sevgisini aşılamak, daha güzel bir bahçe ve doğaya katkı sağlamak için ağaçlandırma yapılan daha temiz ve rahat bir ortamda eğitim-öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla etkinlikler yürüttüler.

 

Köy okulu öğrencileri, projeyi yürüten Muhabbet Proje Grubu öğrencilerini eğitime katkıları olduğu için ve kendilerine daha rahat bir ortam sağladıkları için sonsuz sevgi ve teşekkürlerini sundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.