1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Binali Yıldırım Kars'a Geliyor
Binali Yıldırım Karsa Geliyor

Binali Yıldırım Kars'a Geliyor

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kars Havaalanı Yeni İç ve Dış Hatlar Terminali Temel Atma Töreni İçin yarın Kars'a Geliyor…

A+A-

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yarın saat 09.00'da havayoluyla Ankara'dan Kars'a gelecek. Kars Havaalanı’nda terminal binası, iç ve dış hatlar açılışına katılacak olan Bakan Yıldırım, saat 11.30'da Kars Valiliği, 13.30'da Kars Belediye Başkanlığı,14.00'de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Saat 15.00'de de karayoluyla Ardahan'a geçecek.

 

Geceyi Ardahan'da geçirecek olan Bakan Yıldırım 12 Haziran Cumartesi günü de Iğdır'a giderek Iğdır Havaalanı temel atma törenine katılacak ve ardından da Kars'a dönecek.

 

Bakan Yıldırım Kars'tan da saat 15.00'de özel uçakla Trabzon'a gidecek.

 

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'la birlikte AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ile Mahmut Esat Güven de Kars'a gelecek.

 

Kars Valisi Ahmet Kara, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın programıyla ilgili şunları söyledi:

 

"Bakanımız bugün Havaalanımızın terminal binasının temel atma programına katılacak. Bizim alanımız pist olarak gayet müsait olmasına rağmen Terminal Binamız bilindiği üzere biraz yetersizdi. O açıdan uçak maketini andıran çok güzel bir proje uygulanmak üzere geçmişte ihale edilmişti. Şimdi de temeli atılacak ve törene sayın bakanımız da katılacak" dedi.

 

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in de 12 Haziran Cumartesi günü Kars'a gelmesinin beklendiğini belirten Vali Kara, "Bayındırlık Bakanımız eğer bir değişiklik olmaz Kars'a gelir ise, Cumhuriyet Meydanı’nda Belediyenin içme suyu şebeke yenileme inşaatının temelini atacak. Ancak bugün aldığımız bir haber, Bayındırlık Bakanımızın gelmeyeceği yönünde oldu" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.