1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyribey’in acı günü
Beyribey’in acı günü

Beyribey’in acı günü

22. Dönem Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey’in kardeşi Kastamonu Üniversitesi Rektör yardımcısı ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Beyribey evinde kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuştu.

A+A-

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Beyribey için Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi önünde tören düzenlendi.

 

Törene; Selahattin Beyribey, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu ve yakınları katıldı.

 

Beyribeyin özgeçmişini okunduğu törende dua edildi. Mevlüt Beyribey toprağa verilmek üzere Ankara’ya gönderildi. Törende öğretim üyeleri ve çalışanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Beyribey akşam namazına müteakiben Ankara’da toprağa verildi.

 

MEVLÜT BEYRİBEY :

 

Kars'ta 1960 yılında dünyaya gelen, Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden 1982 yılında mezun olan Prof. Dr. Beyribey, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde 1984 yılında akademik hayatına başladı. 1999 yılında aynı bölümde Profesör unvanı alan Beyribey, 2007 yılından itibaren Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ve Orman Fakültesi Dekanlığı görevini yürütüyordu. Bir dönem Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı yapan Prof.Dr. Mevlüt Beyribey evli ve 3 çocuk babasıydı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum