1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayram Ailesi yine eylemde
Bayram Ailesi yine eylemde

Bayram Ailesi yine eylemde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TESK Genel Kurulu çıkışında eylem yaparak çocuğunu yakmaya çalışan Ayten Bayram'ın, daha önce de eşinin kendisini yakmaya çalıştığı öğrenildi.

A+A-

Başbakanlık yetkilileri, Kars'tan gelerek Ankara'da eylem yapan aile ile ilgili konunun Kars Valiliği'nin incelemesine bırakıldığını ifade etti.

 

Başbakan Erdoğan'ın TESK Genel Kurulu'nun yapıldığı Rixos Otel'den çıkışı esnasında çocuğunu yakmaya çalışarak eylem yapan Ayten Bayram hakkında Başbakanlık yetkilileri açıklama yaptı.

 

Kars'tan geldikleri belirtilen Bayram ailesinin ilk eylemi olmadığını belirten yetkililer, baba İzzet Bayram'ın 2005'te yaşanan sel felaketinde evlerini kaybettikleri ve mağdur oldukları gerekçesiyle yardım istediğini belirtti. Bayram ailesinin evinin bulunduğu alanın afet bölgesi kapsamına girmediği ifade edilirken, İzzet Bayram'ın evinin afet kapsamına alınması için daha önce de Kars'ta kendisini yakmaya çalıştığı öğrenildi. Başbakanlık yetkilileri Bayram ailesinin durumuna ilişkin konunun Kars Valiliği tarafından takip edileceğini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.