1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Adem Çalkın : "Ak Parti olarak Kars’ta ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz"
Başkan Adem Çalkın : "Ak Parti olarak Kars’ta ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz"

Başkan Adem Çalkın : "Ak Parti olarak Kars’ta ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz"

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kars’a kazandırılan Buz Pateni Spor Kompleksini ziyaret ederek, buz pateni kaydı.

A+A-

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars’taki sosyal hayatı canlandırmak ve vatandaşları yeni bir spor dalıyla buluşturmak amacıyla hizmete sunulan buz pateni pistinde çocuklar ve gençlerle paten kaydı.

Kars’ın kültüründe buz pateni sporunun olduğunun altını çizen Çalkın, bundan elli yıl önce donan Kars Çayı’nın ve Çıldır Gölü’nün üzerinde buz pateni yapıldığını ve nostaljik fotoğraflarda yer aldığını belirtti.

AK PARTİ OLARAK KARS’TA İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kars’ta yetişkinler ile çocukları alternatif spor ve eğlence faaliyetleri ile buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Adem Çalkın : "Kars’ta ilk defa Buz Pateni Spor Kompleksi kuruldu. Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi vakit geçirmesini ve keyifli bir spor olan buz patenine ilgilerini artırmak, bu mükemmel tesisin Kars’a kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekilimiz Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz  Prof. Dr. Yunus Kılıç olmak üzere emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bir süre buzda kayanları da izleyen Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın daha sonra patenseverlerle tek tek sohbet etti.

dd-039.jpgxxx-006.jpgaa-023.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.