1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Koca, 'hata' yapıldığını açıkladı: Tabloda Kars yer almadı
Bakan Koca, 'hata' yapıldığını açıkladı: Tabloda Kars yer almadı

Bakan Koca, 'hata' yapıldığını açıkladı: Tabloda Kars yer almadı

Koronavirüs vaka sayılarında en çok azalan illeri açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tabloda teknik bir hatadan dolayı il adlarının yanlış olarak yerleştirildiğini belirtti.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 Mayıs’ta sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, geçen haftaya göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan illerin İzmir, Sakarya, Adana, Kırşehir ve Kars olduğunu açıklamıştı.

Bakan Koca, 6 Mayıs’ta sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda, daha önce açıkladığı tabloda teknik bir hatadan dolayı il adlarının yanlış olarak yerleştirildiğine dikkat çekti.

Tablo hatasına ilişkin sosyal medya hesabından yeni paylaşımda bulunan Bakan Koca, “5 Mayıs 2021 tarihinde paylaştığım grafikte il adları grafiklere yanlış olarak yerleştirilmiştir. Bu teknik hata Bakanlığımız kayıtlarındaki doğru hali yeniden düzenlenerek giderilmiştir. Grafiğin doğru halini ekte yeniden dikkatlerinize sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklanan yeni verilere göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan 10 il şöyle: Çanakkale, İstanbul, Giresun, Yalova, Tekirdağ, Bayburt, Zonguldak, Kocaeli, Sinop ve Kırklareli.

bakan-koca,-hata-yapildigini-acikladi-tabloda-kars-yer-almadi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.