1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Kasapoğlu: “Kars’ın gençleri sportif anlamda ciddi potansiyele sahiptir”
Bakan Kasapoğlu: “Kars’ın gençleri sportif anlamda ciddi potansiyele sahiptir”

Bakan Kasapoğlu: “Kars’ın gençleri sportif anlamda ciddi potansiyele sahiptir”

​​​​​​​Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sarıkamış Harekâtı’nın 104. yılı etkinliklerine katılmak üzere geldiği Kars’ta, AK Parti Kars İl Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Bakan Kasapoğlu burada yaptığı konuşmada, Kars’ın gençlerinin sprotif anlamda ciddi potansiyele sahip olduğunu dikkat çekerek, Bakanlık olarak bu potansiyeli harekete geçirmek istediklerini söyledi.

Partide, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan, Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu’na Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca ile AK Parti Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da eşlik etti.

Bakan Kasapoğlu burada yaptığı konuşmada, 104’üncü yılında Sarıkamış Şehitlerini anma törenlerine katılmak için Kars’a geldiklerini belirterek, Kars’ın Bakanlığının her zaman gündeminde olduğunu söyledi.

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile birlikte Kars’ın sorunlarını, geleceğini ve gençliğini Ankara’da her zaman konuştuklarını ve Kars ile ilgili projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliğine katılmak için tüm çalışma ekibi ile birlikte Kars’a geldiklerini de belirten Bakan Kasapoğlu: “Şu an Kars’ta olan tüm ekibim arazide çalışmalar yapıyor. Başta gençlik olmak üzere il genelinde neler yaptık, neleri yapacağız diye gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Kars’ı hem sportif anlamda hemde gençlerimizin, zihinsel ve bedensel anlamda gelişmesini çok daha yükek seviyelere çıkması için çalışacağız. Kars’ta bakanlığımıza ait kurumlarımızla çalışmalarımız devam edecek. Hemde Bakanlığımız ile gençlerimizin sportif anlamda şampiyonluklar kazanması için çalışmalar öncelikli hedeflerimizdir. Kars’ın gençleri sprotif anlamda ciddi potansiyele sahiptir. Bizler Bakanlık olarak bu potansiyeli harekete geçirmek itiyoruz.  Bunun içinde olimpik yüzme havuzu gibi sprotif tesisler inşa ediyoruz. Diğer alanlarda varsa eksikliker bize bildirirseniz bu eksiklikleri gidermek için elimizden geleni yapacağız. Biz gençlerimimizi spora yöneltmek istiyoruz.”dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerede işaret eden Bakan Kasapoğlu, AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu’yu her kesin tanıdığını ve sevdiğini belirterek, Erdoğdu’nun Kars’ın uzun ve orta vadedeki meselelerini çözmek için cesaretle çalışacağına inandığını söyledi. 1 Nisan’da Kars’ın AK Parti ile emin ellere teslim edilceğine de inandığını söyleyen Bakan Kasapoğlu, ayrıca Kars il merkezi ile birlikte 7 ilçe ile 1 beldenin de AK Parti belediyesi olacağına inandığını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.