1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Eroğlu Kars’ta
Bakan Eroğlu Kars’ta

Bakan Eroğlu Kars’ta

Bölgede yapılması planlanan yarımlara yönelik koordinasyon toplantılarına katılmak üzere Kars’a gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, “Özellikle 2010 yılını Kars ve Ardahan için bir hamle yılı ilan ediyorum.” dedi.

A+A-

Bakan Eroğlu’nu Kars Havaalanında Vali Ahmet Kara, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve partililer karşıladı.

 

Ardahan’a hareketinden önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, “Koordinasyon toplantıları için Kars ve Ardahan’a ben gelirken sadece Bakan olarak değil, Çevre ve Orman Bakanlığının Müsteşar yardımcıları, Genel Müdürleri ve Bölge Müdürlerine kadar hep birlikte Kars’taki ve Ardahan’daki yatırımları yerinde görmeye geldik. Koordinasyon toplantısı yapacağız ve yatırımların özellikle 2010 yılında hızlandırılması konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Özellikle 2010 yılının Kars ve Ardahan için bir hamle yılı olarak ilan ettiğini de belirten Bakan Eroğlu, “Akşama kadar Ardahan’da incelemelerimiz olacak. Ardından Kars’a geri döneceğiz ve Kars Valimizle birlikte DSİ’de Kars yatırımlarını ele alarak koordinasyon toplantısı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, açıklamanın ardından karayolu ile Ardahan’a hareket etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.