1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ASİMDER’den Ziyaret
ASİMDER’den Ziyaret

ASİMDER’den Ziyaret

Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Azerbaycan Kars Baş Konsolosu Ayhan Süleymanlı’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Kurban Bayramı öncesinde Başkonsolos Ayhan Süleymanlı’yı makamında ziyaret ederek Kurban Bayramı kutladı. Gülbey, Azerbaycan Başkonsolosluğu’nun bölge olmasından duyduğu memnuniyeti diletirdi.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Yarının bayram olması münasebetiyle, hemde ASİMDER’in HDP ile ilgili HDP’nin Ermenice yazıları ve Van’da bir çeşmeye Ermeni isminin verilmesi, Tuzluca’daki belediyenin Ermenice hoş geldin yazması bu konularla ilgili hem sohbet ettik. ASİMDER!in faaliyetleri hakkında Sayın Başkonsolosla fikir alış-verişinde bulunduk. Bayram öncesinde başkonsolosun ve çalışanlarının bayramlarını tebrik ettik” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ve bölgede gelişmeler ele alınırken, Başkonsolos Ayhan Süleymanlı, ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey’in Konsolosluğa yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Çayların içildiği sohbet sonrasında Gülbey Başkonsolosluktan ayrıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.