1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan ve Kılıç'ın girişimleriyle Kars'a 30 doktor atandı
Arslan ve Kılıç'ın girişimleriyle Kars'a 30 doktor atandı

Arslan ve Kılıç'ın girişimleriyle Kars'a 30 doktor atandı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, girişimleriyle Kars'a 30 pratisyen ve uzman hekimin ataması yapıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars'a yatırımlarım yapılmasında ve Kars'ın gelişmesinde önemli katkıları olan 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, sağlık hizmetlerinin daha iyi verilebilmesi ve kentte doktor açığının giderilmesi için Ankara'da Sağlık Bakanlığı'nda yaptığı görüşmeler sonuç verdi.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir dizi görüşmeler yapan Arslan ve Kılıç'ın, Kars'ta ki sağlık alanında yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Bakan Koca ile yapılan görüşmeler sonucunda Kars ve ilçelerde bulunan hastanelere doktor ataması yapılması konusunda Kars hastanelerine doktor kadroları açıldı.

Milletvekilleri Arslan ile Kılıç'ın girişimleri sonucu Sağlık Bakanlığı'nca Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Harakani Devlet Hastanesi ve ilçelerde ki hastanelerde görev yapmak üzere çeşitli branşlarda 30 pratisyen ve uzman hekimin ataması gerçekleştirildi.

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ekibine teşekkür ederek, "atanacak doktorlara ve Kars’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz." dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.