1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan ve Kılıç: “Kars Merkez 150 yataklı Öğretmenevi ihale süreci başladı”
Arslan ve Kılıç: “Kars Merkez 150 yataklı Öğretmenevi ihale süreci başladı”

Arslan ve Kılıç: “Kars Merkez 150 yataklı Öğretmenevi ihale süreci başladı”

Arslan ve Kılıç, Kars merkezde 150 Yataklı Öğretmenevi Yapım İşinin ihale sürecinin başladığını söylediler.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars merkez 150 Yataklı Öğretmenevi Yapım İşi ihale sürecinin başladığını bildirdiler.

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 13 Aralık 2022 tarihinde ihalesinin yapılacağı Kars Merkez 150 Yataklı Öğretmenevi Yapım İşi ihale sürecinin başladığını, yapının bodrum, zemin, 4 kat ve çatı katı olmak üzere toplam 7973 m2’lik bir alana sahip olacağını söyleyen Arslan ve Kılıç, “Şehrimize, eğitim camiamıza yakışır nezih, ferah ve modern bir sosyal tesisi kazandırmanın huzuruyla hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamalarını şöyle sürdürdüler: “Kars şehir merkezi cumhuriyet mahallesinde yapılacak olan Kars Öğretmenevinin;

• Bodrum katta: Teshin merkezi, fitness, kuaför, çamaşırhane ve mutfak kısımları,

• Zemin Katta: Kafeterya, lobi, idari bölümler ve restaurant,

• 1. Katta: 12 adet standart oda, VIP bekleme odası toplantı salonu ve yaklaşık 250 kişilik çok amaçlı salon,

• 2-3-4. Katlarda: Standart odalar teraslar ve süit odalar,

• 1 adet VIP bekleme odası, 2 adet 2 kişilik engelli odası, 3 adet 2 kişilik suit oda ve 72 adet 2 kişilik oda olmak üzere toplam 154 yataklı otel konseptinde olacağını ve binanın dış cephesinde Kars’a özel Baltık mimarisini yansıtan mekanik taş cephe kaplama yapılacağını belirttiler.

Kars’a olan himayelerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, yakın ilgileri için Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e Kars halkı adına teşekkür ediyoruz. Kars’ta eğitim alanında yapılmakta olan ve planlanan projelerin yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.” 

arslan-ve-kilic-“kars-merkez-150-yatakli-ogretmenevi-ihale-sureci-basladi”-(1).jpegarslan-ve-kilic-“kars-merkez-150-yatakli-ogretmenevi-ihale-sureci-basladi”-(1).jpgarslan-ve-kilic-“kars-merkez-150-yatakli-ogretmenevi-ihale-sureci-basladi”-(2).jpgarslan-ve-kilic-“kars-merkez-150-yatakli-ogretmenevi-ihale-sureci-basladi”-(3).jpgarslan-ve-kilic-“kars-merkez-150-yatakli-ogretmenevi-ihale-sureci-basladi”-(4).jpgarslan-ve-kilic-“kars-merkez-150-yatakli-ogretmenevi-ihale-sureci-basladi”-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.