1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan ve Kılıç: “Hasat döneminde TMO Genel Müdürü ve heyeti Kars’ta”
Arslan ve Kılıç: “Hasat döneminde TMO Genel Müdürü ve heyeti Kars’ta”

Arslan ve Kılıç: “Hasat döneminde TMO Genel Müdürü ve heyeti Kars’ta”

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal ve heyeti, hasat döneminde Kars’a geldi.

A+A-

Kars Milletvekilleri, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın, hasat döneminde hububat alımlarını yerinde görmek ve incelemek amacıyla heyetiyle birlikte Kars’a geldiğini bildirdiler.

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, yetkililerden ve uzmanlardan oluşan ve Erzurum Başmüdürü Adem Çiftçi’nin de iştirak ettiği bir heyetle, hasat döneminde hububat alımlarını yerinde görmek ve incelemek gayesiyle kapsamlı bir ziyarette bulunmak üzere Kars’a ziyarette bulunduklarını söyleyen Arslan ve Kılıç, TMO Genel Müdürü ve heyetiyle, yürütülen faaliyetler ve üreticilerin beklenti ve talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ve bu ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Kars merkez, ilçe ve köylerde muhtelif ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Arslan ve Kılıç, Hasat dönemi olması hasebiyle Kars’a ziyarette bulunan TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve heyetine katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Üreticilere emeklerinin ve alın terlerinin karşılığını alacakları bereketli ve bol kazançlı bir dönem olması dileğinde bulundular. 

c7d288cb-ddc2-4f95-86e4-e0bb2a121715.jpeg84551f89-c377-48f7-91c8-6d307db15b8d.jpeg6e5b0ae6-5613-4db7-8f9f-dbec429c6964.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.