1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Araştırma-Yayım-Çiftçi Bağının Güçlendirilmesi
Araştırma-Yayım-Çiftçi Bağının Güçlendirilmesi

Araştırma-Yayım-Çiftçi Bağının Güçlendirilmesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Araştırma-Yayım-Çiftçi Bağının Güçlendirilmesine yönelik çalışmaları kapsayan İl Grup Toplantısı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde yapıldı.

A+A-

Bakanlık tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen BAV toplantıları 2013 yılından itibaren Grup Toplantıları şeklinde gerçekleştirilmekte. Araştırma-Yayım-Çiftçi bağının güçlendirilmesi kapsamındaki çalışmaları, sorunları içeren 2013 yılının, hayvancılık konulu ilk İl Grup Toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İlçe Müdürlükleri, Şube Müdürleri ve teknik personeller katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, “İl Grup Toplantıları bizim için çok önemlidir. Bu toplantılarda birçok farklı görüş ve fikre sahip personelimizin bir araya gelmesi ile yeni projeler üretebilmekteyiz. Fikir ve projeler üreterek bu bölgeyi kalkındırabiliriz. Bugün iyiysek yarın daha iyi olmak zorundayız. Bunun için sorunlarımızı tartışıp yeni proje ve ürünler ortaya koymalıyız.” dedi

Konuşmanın ardından tüm İlçe Müdürleri 2012 yılında yapılan çalışmaları ve 2013 yılı için planlanan proje ve programları anlattılar. Ayrıca İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara çözüm için öneriler sundular. Şube Müdürlükleri, İlçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular.

İl grup toplantısında konuşulan konular 2 Nisan 2013 tarihinde Erzurum Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığında Bölge Grup Toplantısında görüşülecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.