1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aras, Kadıoğlu’nu Anlattı
Aras, Kadıoğlu’nu Anlattı

Aras, Kadıoğlu’nu Anlattı

Karslıların Fahri Hemşehrisi İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Kars ve Ardahan illerine yapmış olduğu hizmetler takdir topluyor.

A+A-

Necmi Kadıoğlu’nun, Esenyurt Belediye Başkanlığına seçildiği günden beri gerek Esenyurt’taki Karslılara ve Ardahanlılara yapmış olduğu yardımlar gerekse Kars Merkez ve Ardahan İli ve ilçelerine yapmış olduğu araç yardımları Kars’taki vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu’nun çalışmalarını anlatan AK Parti eski İl Başkanı Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, “Nemci Kadıoğlu biliyorsunuz Artvinlidir. Karslı değildir ama bu güne kadar birçok büyük şehirlerde birçok Karslı belediye başkanı olmasına rağmen onlardan daha çok emek sarf etmiştir ve tüm hemşehrimizin iyi gününde ve kötü gününde yanlarında olmuştur. Kars’ın büyük Çatak Köyü, Küçük Çatak Köyü iki köye birer tane okul yaptırmıştır. Arpaçay ilçemize çok güzel bir park yaptırmış bir de kamyon vermiş, 150 tane de çocuğu sünnet ettirmiştir. Kars Devlet Hastanesi’nde 5 tane özel oda yaptırmış, Karsspor’a 2010 model yarım otobüs hediye etmiştir. Selim Belediyemize maddi konuda para yardımı ve bir kepçe hediye etmiştir. Ardahan Göle ilçesinin bütün yollarını park ve araç gereç ihtiyacını karşılaşmıştır. Ardahan Belediyemize birçok konuda yardım etmiştir. Ardahan’ın bütün ilçelerine araç ve gereç hediye etmiştir. Kars-Ardahan ve ilçelerine birçok maddi konuda yardım yapmıştır.” dedi.

 

Aras daha sonra şunları söyledi:

 

“En kötü günümüzde fakir fukaranın, garip gurabanın her zaman yanında olmuştur. Karslı ve Ardahanlı hemşehrilerimizden kim giderse gitsin her konuda desteğini ve yardımı esirgememiştir. Kadıoğlu’nun bu bölgeye daha bilmediğimiz birçok yardımı olmuştur. Kadıoğlu’nun yapmış olduğu yardım ve destekleri hiçbir zaman unutulmayacaktır bir partili olarak kendisiyle gurur duyuruyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.