1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Anneler Günü Kutlu Olsun
Anneler Günü Kutlu Olsun

Anneler Günü Kutlu Olsun

Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Genel Müdürü ve Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Kars Milletvekili Aday Adayı Turgut Yorga, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum, dedi.

A+A-

Turgut Yorga, Anneler Günü mesajında şu görüşlere yer verdi : Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.

Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır.

Annelerimizden aldığımız sevgi ve emeğin bedelini, onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getirerek ödeyebiliriz. Annelerimize hayatlarının her döneminde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev olmaktan öteye, içten gelen ve yoğun biçimde yaşanan bir duygu olmalıdır. Onları yalnız anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi ve içtenlikle kucaklamalıyız.

Vatana, milletimize ve güzel Karsımıza en iyi şekilde  hizmet ederek onlara layık evlatlar olduğumuzu ve  emeklerinin boşa gitmediğini göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin ”Anneler Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.