1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Anatolia Cafe hizmete açıldı
Anatolia Cafe hizmete açıldı

Anatolia Cafe hizmete açıldı

Kars’ta işletmeciliğini Göksal Kaygısız ve Bünyamin Kaygısız’ın yaptığı Kars Anatolia Cafe, Mesut Yılmaz Parkı’nda açıldı. Buz Paten Sahası, Restoran, iç ve dış çocuk parkı ve Evcil Hayvanlar Parkı bölümleriyle hizmet verecek olan Kars Anatolia Cafe, dave

A+A-

Kars Anatolia Cafe’nin açılışına Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Defterdar Hüseyin Savan, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetimi, KARSOD Başkanı Halit Özer ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday, Oda başkan yardımcısı Lokantacılar ve Fırıncılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, eski TEDAŞ Müdürü Adem Beyribey, Kars Anatolia Cafe sahipleri Göksal ve Bünyamin Kaygısız, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Hizmetimiz kalitemizin aynasıdır” sloganıyla açılışı gerçekleştirilen Kars Anatolia Cafe, iç dizaynı, konforu ve modern imkanlarıyla büyük dikkat çekti. Düzeni ve sunduğu onlarca imkanla davetlilerin büyük beğenisini kazanan Kars Anatolia Cafe’nin Kars’a hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’ta bu tür işyerlerinin açılmasının herkesi memnun ettiğini gördüğünü belirterek, emeği geçenlere ve bu anlamda çaba gösterenlere teşekkür etti. İşyeri sahiplerini de kutlayan Başkan Karaçanta, Kaygısız ailesinin turizm sektöründeki hizmetlerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

İşyeri sahiplerinden Göksal Kaygısız da, “Burada çocuklara yönelik bölümlerimiz de var. Çocuklarımıza bir eğlence merkezi olarak da kışın buz pateni bölümünde de çocuklarımızın kış sporuna hazırlanması için bir alan oluşturduk. Bunun dışında Kars’ta gerçekten nefes alınabilecek bir alan oluşturduk. Yeşil alanla beraber gayet güzel bir park oldu. İnşallah hayırlısı olur. kaz, Kars’ımızın sembolü olduğu için kaz heykelini de girişe koyduk. Böylelikle de kaz heykelini halkımızın gezip görebileceği bir alana koymuş olduk. Vatandaşlarımız buraya geldiklerinde bir fotoğraf çektirip hatıralarına alabiliyorlar. Bu da tabi bizi mutlu ediyor. Çünkü böylelikle Kars Kazını dışarıya da böylelikle tanıtmış oluyoruz.” dedi.

Evcil Hayvanlar Parkı bölümüyle ilgili de açıklama yapan Kaygısız, “Burada bir şelale oluşturduk. Kaz ve ördeklerin yüzebileceği farklı bir mekan oldu. Buradaki hizmeti de yine çocuklarımıza yönelik yaptık. Burası çocuklarımızın bayağı bir ilgisini toplamakta. Böylelikle çocuklarımın hayvan sevgisiyle Evcil Hayvanlar Parkıyla buluşturmak istedik. Ördek çeşitleri, İran kazı, Tavşan çeşitleri, kaplumbağa, Köpek çeşitleri, Midilli atı, Tavuk çeşitleri, Tavus kuşu gibi kanatlı hayvanlarımızda mevcut.” diye konuştu.

Kars Anatolia Cafe’ye gelen müşteriler tercihlerine göre iç ve dış mekanlarda yemeklerini yiyip dinlenirken, çocukları da hem parkta oynama hem de Evcil Hayvanlar Parkı’nda televizyonda görebildikleri hayvanları yakından görme ve onları tanıyabilme imkanı bulacaklarını ifade eden Kaygısız, “Çocuklarımız için kapalı ve açık alanda kurduğumuz oyun parklarıyla da hizmet vereceğiz. Tamamen sosyal tesis haline getirmeyi amaçladık ve bunu da hayata geçirdik. Bizlerde memnunuz vatandaşlarımızda memnunlar. Bu yıl itibariyle geliştirmiş olduğumuz, oluşturmuş olduğumuz bunlar ama bunun dışında gelecek dönem için de spor aletlerinden oluşan bir alan hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yürüyüş alanlarıyla da burasını tamamen halkın buluşabileceği. İnsanlarımızın rahat nefes alabileceği bir mekan haline getirdik. İlimize hayırlı olsun diyoruz.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.