1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Altı Günde Altı Kaza
Altı Günde Altı Kaza

Altı Günde Altı Kaza

Kars’ta altı gün içinde altı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda dokuz kişi yaralandı...

A+A-

İlk kaza Halitpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. 41 yaşındaki bayan sürücü, idaresindeki hususi oto ile Halitpaşa Caddesi üzerinde yaya olarak aniden yola çıkan 9 yaşındaki erkek çocuğa çarptı.

 

İkinci kazada da 23 yaşındaki sürücü, idaresindeki hususi oto ile Dereiçi Mevki İktisat Fakültesi karşısı yol üzerinde yaya olarak yürüyen 23 yaşındaki gence çarparak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmasına neden oldu.

 

Üçüncü kaza ise Yenişehir mahallesinde meydana geldi. 40 yaşındaki sürücü, idaresindeki hususi oto ile Yenişehir Mahallesinde aniden yola çıkan 13 yaşındaki erkek çocuğa çarptı. Dördüncü kaza Paşaçayır Mahallesinde yaşandı. 21 yaşındaki sürücü, idaresindeki kamyonet ile Paşaçayır Mahallesinde yüksek gelirim direğine çarparak kullanılmaz hale getirdi. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı. Alkolsüz olduğu tespit edilen şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

 

Beşinci kaza Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi virajında meydana geldi. 21 yaşındaki sürücü, idaresindeki hususi oto ile Fen Edebiyat Fakültesi Kampusunda virajı alamayıp yan yattı. Kaza sonucu araçta bulunan 1’i bayan 3 kişi yaralandı. Ehliyetsiz araç kullanmaktan mahkemeye sevk edilen sürücü, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

 

Altınca kaza ise 22 yaşındaki sürücünün, idaresindeki hususi oto ile karşı yönden gelen otonun İnönü Caddesi Adliye Karşısında çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada her iki araçtaki sürücü hafif şekilde yaralandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.