1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Altan Erkekli ve Veysel Diker ‘Şifa Niyetine’ Kars'ta...
Altan Erkekli ve Veysel Diker ‘Şifa Niyetine’ Kars'ta...

Altan Erkekli ve Veysel Diker ‘Şifa Niyetine’ Kars'ta...

Altan Erkekli ve Veysel Diker, Kars'ta sanatseverler ile buluştu

A+A-

Halit ve Furkan Özer, Kars’ta kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı etkinlikleri sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda usta oyuncular Altan Erkekli ve Veysel Diker'in birlikte sahnelediği "Şifa Niyetine" adlı gösteri Kars’ta sanatseverler ile buluştu.

Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteriye sanatseverler ilgi gösterdi. 

Altan Erkekli, hayatı ile ilgili önemli kesitleri aktardı, Veysel Diker de Anadolu türkülerini batı alt yapısıyla aranje ederek seyirciye sundu.

Tiyatroseverler, müzikle süslenen yaşanmış hikayelerin anlatıldığı oyunda Altan Erkekli ve Veysel Diker'in muhteşem performansını ayakta alkışladı. Oyun sonrasında usta oyunculara çiçek takdim edildi.

“KARS'TA İYİ Kİ HALİT ve FURKAN ÖZER VAR,  İYİ Kİ SANAT VAR”

Gösteri sonrasında açıklamalarda bulunan usta oyuncu Altan Erkekli, "Heyecanlı dakikaları geride bıraktık. Kars’ta çok coşkulu bir seyirci bizleri yüreklerine aldı. Biz de onların bu güzel alkışları ile bir kez daha haykırıyoruz ki, iyi ki tiyatro var iyi ki sanat var. Yaşasın sanat diyoruz. Dünyadaki bütün kötülüklerin, kızgınlıkların ve sevimsizliklerin üzerinden sanat gelecek. Halit ve Furkan Özer’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“TİYATROYA VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN SİZLERE MİNNETTARIM”

Veysel Diker ise "Buraya gelmekten dolayı çok mutlu olduk. Salona geldik baktım seyirci muhteşemdi. Çok sıcaktı ve iletişim çok güzeldi. Bizim de çok mutlu olmamız bizim açımızdan çok iyi. Biz sahnede aktaran tarafız, ama bugün seyirciden duyguyu bizler de aldık. İnşallah yine Kars’a geliriz. Yolunuz açık olsun. Tiyatroya verdiğiniz destek için sizlere minnettarım” dedi.

aa-037.jpgabbb.jpg

kkk-005.jpghhhh-008.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.