1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alo Doktorum Nerdesin
Alo Doktorum Nerdesin

Alo Doktorum Nerdesin

Kars’ın Selim ilçesinde Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık Grup Başkanı Turgay Sevinç, farklı bir uygulamaya imza attı.

A+A-

Cep telefonu numarasını panoya asan Başhekim Sevinç, ilçe halkına 24 saat boyunca hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti.

 

Selim ilçe hastanesine kısa süre önce başhekim olarak atanan, hastalarla tek tek ilgilenip sorunlarını dinleyen Dr. Turgay Sevinç, bir ilke imza attı. Hastaneye gelenlerin bir şikayeti olmaları halinde kendilerine ulaşmasını isteyen Dr. Sevinç panoya, “Şikayetleriniz için Başhekim Turgay Sevinç’i 0505 344 20 72 numaradan arayarak sorununuzu bildirin” yazan bir yazı astırdı. Telefonunun sürekli olarak aranmasından rahatsız olmadığını belirten Başhekim Sevinç, bu durumdan rahatsız olmadığını söyledi.

 

Şikayet olmasa da bir doktorla konuşmanın kendileri için çok büyük bir zevk mutluluk kaydeden vatandaşlar, “Telefon numarasını aradığımız zaman sekreter yada korumayla değil başhekimle görüşüyoruz. Kendiyle bu güzel davranışını ve hastaneyi konuştuk. Mütevazi cevaplar veren başhekim, Selim’de yaşayanların rahatı için çalıştığını söyledi” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.