1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alkollü vatandaşa feci dayak
Alkollü vatandaşa feci dayak

Alkollü vatandaşa feci dayak

Doğu'nun uygar kenti Kars'ta sonunda bu da oldu. Ramazanda alkollü olarak gezen şahıs Kars'ta vatandaşlar tarafından feci şekilde darp edildi.

A+A-

Olay Kaleiçi Mahallesi Fayton Pazarı Mevkii'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte içki içen H. Ş. Evliya Camii'nin olduğu yerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ramazan günü alkol aldığı gerekçesiyle bayılıncaya kadar dövüldü.

 

Kafasından ve vücudunun birçok yerinden aldığı darbelerle yaralanan H. Ş. baygın halde cadde ortasında bırakıldı.

 

Polis olaya müdahale etti

 

Vatandaşların H.Ş.'nin yerde yattığını 155 polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri H.Ş.'yi yerde baygın halde buldular. Polis 112 Acili servisi arayarak ambulans istedi.

 

Çevrede araştırma yapan polis ekipleri H.Ş.'nin kimler tarafından darp edildiğini araştırdı. Görgü tanıklarının bilgilerine başvuran polisler, H.Ş.'yi arkadaşlarının dövdüğü ihtimali üzerinde duruyor.

 

H.Ş. daha sonra olay yerine gelin ambulans ile Kars Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili araştırmalarını yoğunlaştırdı. Camii bahçesi önünde H.Ş.'yi kimlerin bu hale getirdiği bölgede bulunan mobese kameralarının görüntüleriyle aydınlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.