1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ali Vedat Çiftçi, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne "İl Müdürü" olarak atandı
Ali Vedat Çiftçi, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne "İl Müdürü" olarak atandı

Ali Vedat Çiftçi, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne "İl Müdürü" olarak atandı

Kars'ı Gururlandıran Atama : Ali Vedat Çiftçi, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne "İl Müdürü" olarak atandı...

A+A-

Karslı hemşehrimiz Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İnşaat Mühendisi Ali Vedat Çiftçi, Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne "İl Müdürü" olarak atandı.

Ali Vedat Çiftçi’nin Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atanması Kars’ta olduğu kadar Trabzon ve Ankara’da da sevinçle karşılandı.

Göreve geldiği günden bugüne, dürüstlüğü, başarısı ve çalışkanlığı ile tanınan, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan, yapmış olduğu başarılı hizmetleri ile gerek Karslıların ve gerekse Trabzonluların gönlünde taht kuran Ali Vedat Çiftçi’nin başarıları ülke çapında da takdir uyandırdı.

Ali Vedat Çiftçi’nin, Hazine taşınmazlarından sorumlu Milli Emlak Müdürlüğü’nü de içinde barındıran Başkentimiz Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atanması, ilimiz ve hemşehrilerimiz için büyük bir gurur kaynağı olurken, Çiftçi’nin sorumluluğunu da bir kat daha artırmış oldu.

Ali Vedat ÇİFTÇİ hakkında :

Ali Vedat Çiftçi, 22 Nisan 1967 yılında Kars'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kars'ta, Lise öğrenimini ise İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1988 yılında İstanbul Yıldız Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Sırasıyla Kars Sarıkamış Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü, Kars Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde İnşaat Mühendisliği, Şube Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü yaptı. 2007 yılı Kasım ayında Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak görev yaptı. 14.03.2011 tarihinden itibaren ise Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı. 25 Ocak 2019 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oluru ile Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.