1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Akşama Sizdeyiz” Eğitim Projesi
“Akşama Sizdeyiz” Eğitim Projesi

“Akşama Sizdeyiz” Eğitim Projesi

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kağızman Okuyor. Akşama Sizdeyiz’ eğitime destek projeleri hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan eğitime destek projeleriyle ilçe genelinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor. Hayata geçirilen projelerle ilçe genelinde eğitim kalitesinin yüzde 85 arttığı vurgulandı.

 

Kağızman Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, projelere katılan ve destekleyen öğretmenlere takdirname verdi. İlçe merkezinde çok sayıda öğretmen eğitme destek projelerinde gönüllü olarak görev alıyor.

 

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, öğrencileri okumaya teşvik edici çeşitli projelerin hayata geçirildiğini ve bu projelerin sonuçlarının son derece olumlu olduğunu söyledi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay; “Yaptığımız projelerle Kağızman’da eğitim kalitesini artırdık. Bazı okullarımız il genelinde 1’nci ve 2’nci oldular. İlçe de üniversiteyi kazanan ve çeşitli üniversitelere yerleşen öğrencilerin sayısında artış oldu. Bu da bizleri son derce memnun ediyor. Eğitim alanında daha fazla başarılı olmak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Kağızman’da hayata geçirilen “Akşama Sizdeyiz” projesini deneyimli öğretmenler yürütüyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin evleri tespit edilerek akşamları bu öğrencilerin evlerine ziyaretler yapılarak öğretmenler tarafından öğrencilere katkı sağlanıyor.

 

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy’un destekleriyle yürütülen projelerde başarılı olan öğrencilere bilgisayar hediye edilerek ödüllendiriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.