1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti il ve ilçe teşkilatı Kağızman’da iftar yemeğine katıldı
AK Parti il ve ilçe teşkilatı Kağızman’da iftar yemeğine katıldı

AK Parti il ve ilçe teşkilatı Kağızman’da iftar yemeğine katıldı

AK Parti Kars il ve ilçe teşkilatları 24. Dönem Milletvekili Ahmet Arslan’ın Kağızman’da vermiş olduğu iftar yemeğinde buluştu

A+A-

Kağızman Belediye Düğün Salonunda verilen İftar yemeğine AK Parti 24. Dönem Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, AK Parti Kars Milletvekili adayı Ensar Erdoğdu, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Selim belediye başkanı Coşkun Altun, Akyaka Belediye başkanı Muhammet Toptaş, Digor Dağpınar belediye başkanı Ömer Vargün, AK Parti Sarıkamış, Digor, Kağızman, Akyaka, Selim ilçe başkanları, il yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

24. Dönem Kars Milletvekili Ahmet Arslan yemekte yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu ve her Ramazanda geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinin bu yıl da Kars dahil bütün ilçelerde verildiğini söyledi. Arslan, “Biz milletvekili olsak da olmasak da Kars’ımızın her yerinde her zaman halkımızla iç içe olacağız. Bizler bir gün değil her gün akrabayız, kardeşizdir.” dedi.

Daha sonra yemeğe katılan herkese teşekkür eden Arslan vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.