1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Gençlik Yeniden Muhammed Emin Haliloğlu'na Emanet
Ak Gençlik Yeniden Muhammed Emin Haliloğlu'na Emanet

Ak Gençlik Yeniden Muhammed Emin Haliloğlu'na Emanet

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gençlik Kolları Kars İl Başkanlığı  5. Olağan Kongresi, Kars İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

A+A-

Kongreye ; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Vahit Atalay, Ak Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.

AK Parti Kars İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu tek aday olarak seçimlere katılarak, güven tazeledi.

AK Parti Kars İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Haliloğlu, yapmış olduğu anlamlı konuşmasıyla büyük alkış topladı.

“Ey Kars! Ey Türkiye, Ey Dünya! Sana, gönül coğrafyamızın lisan ifadesiyle sesleniyoruz!” sözleriyle salonu coşturan Muhammed Emin Haliloğlu sözlerini şöyle sürdürdü :

“Sayın bakanım, sayın genel başkanım, sayın milletvekilim, sayın il başkanım Kıymetli büyüklerim çok değerli dava arkadaşlarım hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum 5. Olağan Kars İl gençlik kolları kongremize hoş geldiniz Sefa’lar getirdiniz. Ak parti olmanın, Ak partide genç olmanın gururunu nasıl yüreğimizde hissediyorsak, yine Ak Partide genç olmanın sorumluluğunu vebalini yüreğimizin en derinliklerinde hissediyoruz. Biliyoruz ki mensubu olduğumuz bu hareket tüm dünya mazlumlarının, Alem-İ İslam'ın son umududur. Yine biliyoruz ki bu hareketin umudu da bu gençliktir. Bu sebep ile biz gençlerin boşa harcayacak bir dakikası bir anı bile yoktur. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere; 'Durmak yok koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız'  sözüyle bizler diklenmeden dik durarak her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan kimseyi kırmadan davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.''

Bizim davamız bir, kıblemiz bir, inancımız birdir. Bize ayrı olmak yakışmaz. Bize ecdadımıza yaraşır bir gençlik olmak yakışır. Ve bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.

“Biz Mevla’nın huzurunda duran adam olduk, biz liderinin yanında dik duran gençler olduk, eksiklerimiz var, hatalarımız var, ama en önemlisi teşkilatımıza sevdamız var ! Bu millete, bu ümmete hizmet yolunda şuurumuz var, bizim ecdadımıza hayranlığımız var, bizim 1400 yıllık ümmet bilincimiz var, bizim hayata dair, geleceğe dair, projelerimiz var.

Ey Kars ! Ey Türkiye, Ey Dünya!!!

Lisanda, ''Edirne'den Kars'a !'' diye ifade olunan vatan toprağı , Anadolu insanı için artık devri geçmiş bir tekerlemedir!

Sana, Gönül coğrafyamızın lisan ifadesiyle sesleniyoruz!

Ey Yemen'den Avrupa'ya, Kafkaslar'dan Somali'ye, Doğu Türkistan'dan Malazgirt'e vatan coğrafyası!

Sana, senin bünye bütününün kalbi mesafesindeki Anadolu'dan sesleniyoruz!

Toplu halde biz,

Mahşer günü herkes kendi derdine düşmüşken, tasasını ''Ümmeti ! Ümmeti !'' diye izhar edecek Kainat Efendisinin( SAV ) Ümmetiyiz!

Mekke'de zulüm ve baskı, Medine’de hasret ve hamle, Bedir'de şehadet ve intikam, Uhud'da inkisar ve tecdit, Huneyn'de kargaşa ve aksiyon, Tebük'te susuzluk ve irade nedir, çekmiş ve tatmış toplu bir hassanın meftunuyuz biz!

Malazgirt'te batıya doğru yurt gözleyen gözlerimiz, 1453'te Peygamber hadisinin beşaret anahtarlarını elimize verdi ve tam üç asır çilingir vasfıyla biz, adalete kapanmış kapıları kıtalar arası bir çapta açıp durduk!

Niğbolu nedir, Kosava ne ifade eder, Haçovada tüten buğu nerede neme durur, alemde bir biz biliriz!

Çanakkale'den Yemeni korumak, Yemen'de Çanakkaleyi beklemek ne demektir, alçak dünyanın alçak kafaları anlamaz bir biz anlarız!

Halep'in Urfa demek olduğunu, Şam'ın Malatya ile kayısı değil, kader ortaklığının bulunduğunu, izmler kölesi cüce kafalar değil, Allah Resulüne(SAV) meftun ve bende kavruk çocuklar olarak, bir biz biliriz!

Kudüs , bizim evimizin içidir, gönlümüzün içidir, gözümüzün içidir!

Kudüs  denince ışıkta dilenen çocukları anımsayan ve yüz buruşturan kıl kuyruklar, bizim çıta parmaklarımızdaki bir kıl kadar değer ifade etmezler!

Biz, pazarlıksız İslam deriz, tartışmasız iman deriz, tereddütsüz O (SAV) ne diyorsa o !'' deriz!

Ehl-i sünnet denince, çocuğunun sünnetini değil, Kainat Efendisinin (SAV) emanetini anlayan ve o emaneti korumak için can pazarından canının emanetini yok paraya satanları sorarsanız, onlar biziz!

Ne Emperyalist, Ne Gülenist, Ne Vatan haini köpeklerle denenecek kalkışmalarınız için şöyle diyoruz...

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sadakatimizi bir test edin bakalım.

Kaç yüzbin aslanın aynı anda kükreyip doğrulacağını görecek, modern dünyayı sizin için nasıl cehenneme çevireceğimize şahit olacaksınız!

Devletimiz Ki artık azınlık baskı zümrelerinin değil, milletindir, bizimdir!

Bizim olanı bizim adımıza yöneten Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a son söz sadedinde sesleniyoruz.

Dik  duracağız ,Dikiz! Cesur olacağız ,Cesuruz!

Size lazım olan şey iman ve hamleyse eğer, işte gençliğimiz canıyla kanıyla yanınızda ve emrinizdedir. Kongremize katılıp bizleri şereflendiren sayın bakanıma, sayın genel başkanıma, sayın milletvekilime, sayın il başkanıma ve siz kıymetli dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kongremiz ülkemize, partimize ve Karsımıza hayırlı olsun. Saygılarımı sunarım.”

1-048.jpg2-043.jpg3-035.jpg4-029.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.