1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu'na Şehit Aileleri ve Gaziler Damga Vurdu
30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu'na Şehit Aileleri ve Gaziler Damga Vurdu

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu'na Şehit Aileleri ve Gaziler Damga Vurdu

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz’ün ev sahipliğinde Kars Valiliği makam bahçesinde yapıldı.

A+A-

Resepsiyon, Vali Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz’ün davetlileri kapıda karşılaması ile başladı.

Resepsiyonda, Vali Türker Öksüz ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç'un şehit aileleri ve gazilerimizle yakından ilgilenmesi büyük memnuniyet yaratırken, Kars Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağcay, Zafer Resepsiyonu'nda oldukça onure olduklarını ifade etti.

Resepsiyona ; Kars Valisi / Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz, Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Vali Yardımcıları, askeri erkan, kamu kurum kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehit aileleri ile gazilerimiz katıldı.

Resepsiyonda, Kars Valisi Türker Öksüz ile Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç’un  şehit aileleri ve gazilerimiz ile yakından ilgilenmeleri dikkat çekerken, şehit aileleri ve gazilerimizin mutlu oldukları gözlendi.

Resepsiyon, Zafer Türküleri ile son buldu.

zaa.jpg

zzzzzzzzzzzzzz.jpg

xx-007.jpgxs.jpgcc-020.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.